ADRIA - Inteligentna soba

Instalirana u preko 500 Hotela u RH i inozemstvu.

Sustav za automatizaciju

Sustav za automatizaciju poslovnih zgrada, stanova, ureda

ADRIA tim

Ideja, razvoj, proizvodnja, podrška

Nagrade

Zlatna kuna HGK 2008 

Zlatna kuna PGŽ 2008

Remisens Hotel Giorgio II (4*) potpuno je novi hotel brenda Remisens Hotels u Ičićima. Smješten je u mirnom zelenilu iznad obalne šetnice Lungomare u blizini Opatije i predstavlja izvrstan odabir za obiteljski odmor. 

Ovaj moderni hotel na pet katova ima 180 soba s balkonima i neodoljivim pogledom na plavetnilo Kvarnerskog zaljeva, sve sobe su opremljene Adria electronic sustavom pametnih hotelskih soba.

 

Potpuno obnovljeni hotel Sol Sipar dočekuje svoje prve goste u lipnju 2017. Ovaj novi, prozračni, moderan hotel sa 4 zvjedice smješten je uz samo more, te 1 kilometar udaljen od središta Umaga. To je savršena destinacija za sve one koji traže opuštajući i praktičan odmor. Okolica hotela nudi mnoge mogućnosti za šetnju, uživanje u prirodi i boravku na plaži, te brojne kafiće, dućane i restorane za dnevnu i večernju zabavu.

U svih 236 soba biti će ugrađen Adria electronic sustav pametnih hotelskih soba radi poboljšanja energetske efikasnosti, sigurnosti i kvalitete usluge.

 

Smješten u hladu stoljetnih borova, hotel Eden **** nudi raskošne elegantne sobe s pogledom na mirnu uvalu udaljenu samo nekoliko minuta hoda od stare gradske jezgre Rovinja. 

Luksuzno opremljene 302 sobe biti će upravljane Adria-electronic sustavom pametnih hotelskih soba koji će omogućavati gostima potpuni komfor, a vlasnicima omogućiti poboljšanu energetsku efikasnost, sigurnost i kvalitetu usluge.

 

Bellevue Resort 4*, Girandella Resort 4* objekti u izgradnji repozicionirati će Rabac u vodeću odmorišnu destinaciju visoke kategorije. Valamar Girandella Resort nudi vrhunski smještaj u moderno uređenim sobama i suiteovima, a premium suiteovi su čak opremljeni i opuštajućim whirlpoolom. Jedinstveni Family Life Bellevue Resort smješten je iznad očaravajućih rabačkih plaža s biserno bijelim oblucima. S atraktivnih bazena i s terasa ukusno uređenih restorana i barova pruža zadivljujući panoramski pogled na more i kvarnerske otoke.

Adria electronic sustav pametnih hotelskih soba ugraditi će se u 649 smještajnih jedinica kako bi poboljšao energetsku efikasnost, sigurnost i kvalitetu usluge.

 

Obiteljski hotel Amarin smješten je na zelenom poluotoku, tek nekoliko minuta vožnje od središta Rovinja. Sa svojom šljunčanom i stjenovitom plažom, Amarin je idealno mjesto za bezbrižni odmor za obitelj. Gostima nudi wellness i spa centar te mali adrenalinski park. Kompleks vanjskih bazena obuhvaća 3 bazena za roditelje, djecu i bebe. 

Za energetsku efikasnost, kontrolu sustava grijanja i hlađenja, rasvjetu, kontrolu pristupa i još mnoge elemente u 280 uređenih soba i dodatnih sadržaja zaslužan je sustav pametnih hotelskih soba ADRIA-electronic.

 

Hotel Slovenija, nedavno obnovljeni hotel sa pet zvjezdica nalazi se u centru Portoroža. Gostima su na raspolaganju moderno uređene i prostrane sobe, restorani, bazen i pristup privatnoj plaži sa pet zvjezdica koja je udaljena dvadesetak metara od hotela. 

Sustav pametnih hotelskih soba ADRIA-electronic ugrađen je u svih 160 soba hotela sa novom linijom proizvoda u staklu!

Hotel Hilton smješten u centru Podgorice, do sada poznat kao hotel "Crna Gora", potpuno je obnovljeni hotel sa pet zvjezdica.

Sustav pametnih hotelskih soba ugrađen je u svih 180 uređenih soba  kako bi poboljšao energetsku efikasnost, sigurnost i kvalitetu usluge.

Uz potporu hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, i uz suradnju s poduzećem Consultor d.o.o. iz Rijeke, Adria Electronic ide u korak s novim tehnologijama!

Nabavljena je nova SMT linija koja će nam omogućiti bržu i još kvalitetniju proizvodnju.