Adria Digital Key

ADRIA - Inteligentna soba

Instalirana u preko 500 Hotela u RH i inozemstvu.

Sports brands | Womens Shoes Footwear & Shoes Online

Sustav za automatizaciju

Sustav za automatizaciju poslovnih zgrada, stanova, ureda

best Running shoes | Air Jordan XXX1 31 Colors, Release Dates, Photos , Gov

ADRIA tim

Ideja, razvoj, proizvodnja, podrška

latest Running Sneakers | Air Jordan 11 Retro High OG 'University Blue' — Ietp

Nagrade

Zlatna kuna HGK 2008 

Zlatna kuna PGŽ 2008

Mysneakers | Air Jordan Release Dates 2021 + 2022 Updated , Gov

Hiltonov najnoviji ekskluzivni resort smješten je između šarmantne Opatije i dinamične Rijeke, te okružen planinskim vrhuncima i tirkizno plavim morem. Osim toga, hotel se može pohvaliti jednom od najpoželjnijih lokacija tik uz more, kao i privatnom plažom u duljini od 200 metara i vlastitim sidrištima.

U hotelskoj su ponudi ukupno 132 sobe i 62 vile i apartmana, od vrhunski uređenih dvokrevetnih soba do trosobnih dvoetažnih apartmana. Sve sobe i apartmani imaju pogled na more te su opremljeni sa Adria Electronic sustavom pametnih hotelskih soba, Adria Intelligent Room. Nadalje, u resortu je smješten i prvi eforea spa & health club u Hrvatskoj, u kojem gosti na površini od 3700 kvadratnih metara mogu uživati u vrhunskim sadržajima poput finskih sauna, hidro termalnih bazena i slane sobe s himalajskom soli.

Giftofvision - Sneakers search engine | Nike Air Max 270

Kempinski Hotel Adriatic, prestižni hrvatski golf i spa resort s pet zvjezdica, smješten je nadomak mora u ruralnom okruženju sjeverozapadne Istre nedaleko od Umaga . Vrhunski smještaj uključuje 186 luksuznih soba i apartmana opremljenim sa Adria Electronic sustavom pametnih hotelskih soba, Adria Intelligent Room.

Okružen slikovitim maslinicima i vinogradima, ovaj djelić raja uživa u prekrasnom pogledu na Jadransko more i nudi izuzetnu udobnost i privatnost.

Running sneakers | Buy Yeezy Slides 'Core' - Kanye West x Adidas — Ietp

Maslina resort je boutique resort s pet zvjezdica koji se smjestio u istoimenom zaljevu, okružen maslinicima kaskadnim vinogradima i borovom šumom. Filozofija Resorta se temelji na promišljenom luksuzu, a održava se ne samo na usluzi, već i na arhitekturi koja je usklađena s prirodom. Kad je smještaj u pitanje, gostima su na raspolaganju 50 soba i tri vile, sve opremljeno sa Adria Electronic sustavom pametnih hotelskih soba, Adria Intelligent Room.. Posebna je pozornost posvećena Wellnessu gdje ćete uživati u nizu wellness paketa i spa tretmana, gdje je uključeno Adria DALI upravljanje rasvjetom.

Running sport media | Nike sneakers

Valamar Collections Marea Suites, prvi Valamarov hotel s pet zvjezdica na toj destinaciji te prvi hotel te kategorije u Poreču. Formalno-pravno nije riječ o hotelu jer je smještaj, s obzirom na to da je disperziran na tri objekta, dobio kategorizaciju turističkog naselja, no ponuda je na razini pet zvjezdica.

Marea Suites bazira se na iskoraku u kvaliteti i usluzi, počevši već od jednog od najreprezentativnijih Valamarovih lobija, preko usluge recepcije koja više izgleda kao ritual nego običan chek-in, pa sve do prostranih soba, u koje je ugrađen ADRIA-electronic sustav pametnih hotelskih soba, Adria Intelligent Room, od kojih su najveće površine 52 četvorna metra, zanimljivost je da ćete do nekih doslovno doplivati s obzirom na to da među 108 smještajnih jedinica ima i njih 20 tipa “swim up suite”, do čijih se terasa gost može “probiti” kroz bazen.

jordan release date | Patike – Nike Air Jordan, Premium, Retro Klasici, Sneakers , Iicf

Grand Park Hotel Rovinj  kategorizacije 5 zvjezdica dio je Maistra Collection Brenda koji objedinjuje hotele najviše kategorije. Na ovom projektu angažirani su ponajbolji domaći i svjetski arhitekti i dizajneri. Jedinstvena lokacija i specifična konfiguracija terena nadahnuli su kaskadni tip gradnje i realizaciju desetak tisuća kvadrata zelenog krova pa je hotel vizualno vrlo atraktivan i gotovo stopljen s okolnim zelenilom.

Na šest etaža raspoređene su 193 sobe i 16 suiteva sve sa Adria Electronic sustavom pametnih hotelskih soba, Adria Intelligent Room, ukupnog kapaciteta 500 gostiju.

 

Adidas footwear | Ataf.pl - All Truth All Fresh: Sneakersy, Streetwear & Więcej

Ika pokraj Opatije mjesto jejednog od najluksuznijih hrvatskih boutique hotela s pet zvjezdica, Ikador, obuhvaća osam luksuznih soba i šest ekskluzivnih suiteova, u kojima sveukupno može primiti 42 osobe. Veličina najmanje sobe iznosi 50 kvadrata s terasom, dok se suiteovi pružaju na 80 kvadrata s terasom.

Hotel se ističe i najluksuznijim predsjedničkim apartmanom veličine čak 280 kvadrata te 145 kvadrata, u sve je ugrađen poznati Adria Electronic sustav pametnih hotelskih soba, Adria Intelligent Room. Već i prije otvorenja Ikador je postao član vodeće hotelske asocijacije luksuznih hotela, The Leading Hotels of the World, čemu je zasigurno pridonio i prvi ekskluzivni Riva Lounge u Hrvatskoj koji će se nalaziti u sklopu hotela. Riječ je o četvrtom Riva Loungeu na svijetu, nakon onih u Monte Carlu, Veneciji i na Mikonosu, što Opatiju stavlja u red najprestižnijih i najekskluzivnijih svjetskih destinacija.

Sportswear free shipping | Air Jordan Release Dates 2021 + 2022 Updated , Gov

Smješten u hladu stoljetnih borova, hotel Eden **** nudi raskošne elegantne sobe s pogledom na mirnu uvalu udaljenu samo nekoliko minuta hoda od stare gradske jezgre Rovinja. 

Luksuzno opremljene 302 sobe biti će upravljane Adria-electronic sustavom pametnih hotelskih soba koji će omogućavati gostima potpuni komfor, a vlasnicima omogućiti poboljšanu energetsku efikasnost, sigurnost i kvalitetu usluge.

 

latest Running Sneakers | NIKE Patike Air Force 1 LXX Women's Shoe DH3869-001 , Gov

Bellevue Resort 4*, Girandella Resort 4* objekti u izgradnji repozicionirati će Rabac u vodeću odmorišnu destinaciju visoke kategorije. Valamar Girandella Resort nudi vrhunski smještaj u moderno uređenim sobama i suiteovima, a premium suiteovi su čak opremljeni i opuštajućim whirlpoolom. Jedinstveni Family Life Bellevue Resort smješten je iznad očaravajućih rabačkih plaža s biserno bijelim oblucima. S atraktivnih bazena i s terasa ukusno uređenih restorana i barova pruža zadivljujući panoramski pogled na more i kvarnerske otoke.

Adria electronic sustav pametnih hotelskih soba ugraditi će se u 649 smještajnih jedinica kako bi poboljšao energetsku efikasnost, sigurnost i kvalitetu usluge.

 

Giftofvision - Sneakers search engine | 『アディダス』に分類された記事一覧