O nama

Tvrtka Adria electronic d.o.o. uspješno posluje od 1974. godine kada ju je osnovao Vladimir Budislavić, današnji direktor. Uspiješni poslovni rezultati, konstantan rast tvrtke te niz nagrada i priznanja pokazatelji su kvalitete proizvoda i usluga koje nudimo.  Ulaskom u 2014. godinu proslavljena je 40 godina poslovanja kompanije.

Uz svoje poslovanje tvrtka ima dodatni drušveni doprinos koji ostvaruje kroz edukaciju učenika i studenata Riječkih škola i fakulteta. Orijentacija kompanije prema vlastitoj proizvodnji, razvoju proizvoda i usluge te inovacijama je ono što kompaniju razlikuje od ostalih.

Mysneakers | adidas chunky sneakers white gold women jeans size
mainpict.jpg

Početak

Današnje poduzeće Adria-electronic osnovano je 1974. kao obrtnička radnja pod imenom ENERGETIKA I INDUSTRIJSKA ELEKTRONIKA, vlasnika i onivača Vladimira Budislavića, današnjeg direktora poduzeća. Djelatnost se pretežno temeljila na projektiranju i proizvodnji uređaja automatike diesel električkih agregata za Rade Končar - Rijeka i brodogradnju (stabilizatori, punjači baterija, alarmni sustavi). Do ranih 80-tih firma narasta na 10 zaposlenih (što je u ono doba maksimum uz posebnu dozvolu za privatnu djelatnost), pa se udružuje sa društvenim poduzećem Brodooprema koje organizira serijsku proizvodnju sa svojim djelatnicima, a proizvodi se prodaju pod imenom Brodooprema.

ENERGETSKA I INDUSTRIJSKA ELEKTRONIKA seli u prostor brodoopreme i sa svojih 10 djelatnika razvija nove proizvode i sudjeluje u proizvodnji istih. Agregati Rade Končar koriste se u sustavima PTT-a i bivše JNA, koji traže atestiranja i pomnu kontrolu tijekom proizvodnje, čime se kontinuirano podiže razina znanja i tehnologije. U to vrijeme nastaju u suradnji sa tadašnjim Teh Projektom proizvodi Ekonoterm (rekuperacija toplinske energije iz izlaznog zraka klima sustava) i Ekonokal (brojilo toplinske energije za stanove), koji se proizvode u velikim serijama.

latest Running Sneakers | New Balance 550 "White/Green" - Lemontroyal