O nama

Tvrtka Adria electronic d.o.o. uspješno posluje od 1974. godine kada ju je osnovao Vladimir Budislavić, današnji direktor. Uspiješni poslovni rezultati, konstantan rast tvrtke te niz nagrada i priznanja pokazatelji su kvalitete proizvoda i usluga koje nudimo.  Ulaskom u 2014. godinu proslavljena je 40 godina poslovanja kompanije.

Uz svoje poslovanje tvrtka ima dodatni drušveni doprinos koji ostvaruje kroz edukaciju učenika i studenata Riječkih škola i fakulteta. Orijentacija kompanije prema vlastitoj proizvodnji, razvoju proizvoda i usluge te inovacijama je ono što kompaniju razlikuje od ostalih.

Mysneakers | adidas chunky sneakers white gold women jeans size
mainpict.jpg

80-te

1984. godine nabavljaju se prva PC računala i počinju koristiti mikrokontroleri u projektiranju elektronskih sklopova. Za Elektrokovinu iz Maribora godišnje se isporučuje stotine ormarića sa automatikom za upravljanje setovima pumpi za višekatne objekte. Proizvodi dobivaju niz priznanja i medalja za inovacijsku djelatnost, a dobiva se i priznanje Privredne Komore Hrvatske za doprinos tehnološkom napretku.

nike dunk high black leather chair for sale | Buy Branded Footwear & Shoes Online In India