O nama

Tvrtka Adria electronic d.o.o. uspješno posluje od 1974. godine kada ju je osnovao Vladimir Budislavić, današnji direktor. Uspiješni poslovni rezultati, konstantan rast tvrtke te niz nagrada i priznanja pokazatelji su kvalitete proizvoda i usluga koje nudimo.  Ulaskom u 2014. godinu proslavljena je 40 godina poslovanja kompanije.

Uz svoje poslovanje tvrtka ima dodatni drušveni doprinos koji ostvaruje kroz edukaciju učenika i studenata Riječkih škola i fakulteta. Orijentacija kompanije prema vlastitoj proizvodnji, razvoju proizvoda i usluge te inovacijama je ono što kompaniju razlikuje od ostalih.

Mysneakers | adidas chunky sneakers white gold women jeans size
mainpict.jpg

90-te

Raspadom Jugoslavije, ratom i privatizacijom nestaju Brodooprema, Teh-projekt i mnogi drugi, tržište se reducira, a ENERGETSKA I INDUSTRIJSKA ELEKTRONIKA postaje poduzeće Adria-electronic, koje se usmjerava na izvedbu opreme i programske podrške za pojedinačne projekte. Tu nastaju sustavi za nadzor temperatura (Termoelektrane Rijeka, INA Urinj), zamjena PLC-a Telemecanique u POLIKEM-u Zadar sa uređajima vlastite proizvodnje (ukupno 1350 signala), veliki sustav nadzora električne energije u DINI Omišalj (750 signala)...

1995. godine započine suradnja sa firmom HT-Italia koja proizvodi i distribuira instrumente za verifikaciju električkih uređaja, strojeva i instalacija prema normama CEI. Adria-electronic razvija niz instrumenata od kojih se neki proizvode u Adria electronic-u, zbog čega je nabavljena linija za SMT montažu i lemljenje.

latest Nike Sneakers | Buy Branded Footwear & Shoes Online In India