O nama

Tvrtka Adria electronic d.o.o. uspješno posluje od 1974. godine kada ju je osnovao Vladimir Budislavić, današnji direktor. Uspiješni poslovni rezultati, konstantan rast tvrtke te niz nagrada i priznanja pokazatelji su kvalitete proizvoda i usluga koje nudimo.  Ulaskom u 2014. godinu proslavljena je 40 godina poslovanja kompanije.

Uz svoje poslovanje tvrtka ima dodatni drušveni doprinos koji ostvaruje kroz edukaciju učenika i studenata Riječkih škola i fakulteta. Orijentacija kompanije prema vlastitoj proizvodnji, razvoju proizvoda i usluge te inovacijama je ono što kompaniju razlikuje od ostalih.

Mysneakers | adidas chunky sneakers white gold women jeans size
mainpict.jpg

Današnje poduzeće Adria-electronic osnovano je 1974. kao obrtnička radnja pod imenom ENERGETIKA I INDUSTRIJSKA ELEKTRONIKA, vlasnika i onivača Vladimira Budislavića, današnjeg direktora poduzeća. Djelatnost se pretežno temeljila na projektiranju i proizvodnji uređaja automatike diesel električkih agregata za Rade Končar - Rijeka i brodogradnju (stabilizatori, punjači baterija, alarmni sustavi). Do ranih 80-tih firma narasta na 10 zaposlenih (što je u ono doba maksimum uz posebnu dozvolu za privatnu djelatnost), pa se udružuje sa društvenim poduzećem Brodooprema koje organizira serijsku proizvodnju sa svojim djelatnicima, a proizvodi se prodaju pod imenom Brodooprema.

ENERGETSKA I INDUSTRIJSKA ELEKTRONIKA seli u prostor brodoopreme i sa svojih 10 djelatnika razvija nove proizvode i sudjeluje u proizvodnji istih. Agregati Rade Končar koriste se u sustavima PTT-a i bivše JNA, koji traže atestiranja i pomnu kontrolu tijekom proizvodnje, čime se kontinuirano podiže razina znanja i tehnologije. U to vrijeme nastaju u suradnji sa tadašnjim Teh Projektom proizvodi Ekonoterm (rekuperacija toplinske energije iz izlaznog zraka klima sustava) i Ekonokal (brojilo toplinske energije za stanove), koji se proizvode u velikim serijama.

latest Running Sneakers | New Balance 550 "White/Green" - Lemontroyal

1984. godine nabavljaju se prva PC računala i počinju koristiti mikrokontroleri u projektiranju elektronskih sklopova. Za Elektrokovinu iz Maribora godišnje se isporučuje stotine ormarića sa automatikom za upravljanje setovima pumpi za višekatne objekte. Proizvodi dobivaju niz priznanja i medalja za inovacijsku djelatnost, a dobiva se i priznanje Privredne Komore Hrvatske za doprinos tehnološkom napretku.

nike dunk high black leather chair for sale | Buy Branded Footwear & Shoes Online In India

Raspadom Jugoslavije, ratom i privatizacijom nestaju Brodooprema, Teh-projekt i mnogi drugi, tržište se reducira, a ENERGETSKA I INDUSTRIJSKA ELEKTRONIKA postaje poduzeće Adria-electronic, koje se usmjerava na izvedbu opreme i programske podrške za pojedinačne projekte. Tu nastaju sustavi za nadzor temperatura (Termoelektrane Rijeka, INA Urinj), zamjena PLC-a Telemecanique u POLIKEM-u Zadar sa uređajima vlastite proizvodnje (ukupno 1350 signala), veliki sustav nadzora električne energije u DINI Omišalj (750 signala)...

1995. godine započine suradnja sa firmom HT-Italia koja proizvodi i distribuira instrumente za verifikaciju električkih uređaja, strojeva i instalacija prema normama CEI. Adria-electronic razvija niz instrumenata od kojih se neki proizvode u Adria electronic-u, zbog čega je nabavljena linija za SMT montažu i lemljenje.

latest Nike Sneakers | Buy Branded Footwear & Shoes Online In India

2001. godine projektira se, proizvodi i ugrađuje sustav inteligentne sobe "ADRIA" u hotel Dubrovnik u Zagrebu sa cca 260 soba. Do danas ADRIA-electronic iza sebe ima preko 500 instalacija i 50.000 soba, razvijenih i projektiranih prema specifičnom zahtjevu korisnika/investitora (vidi referentnu listu)

jordan Sneakers | Adidas Yeezy Boost 350 V2 - Core Black Red — Ietp