Poduzeće ADRIA electronic razvila je vlastiti sustav za nadzor hotelskih soba - Inteligentne sobe ADRIA koji je moguće prilagoditi specifičnim potrebama određenog hotela.

Sustav se koristi u više od 500 hotela u RH i inozemstvu te je dobitnik brojnih nagrada i priznanja.  

Sports Shoes | nike mercurial new releases this week , Undefeated nike sb brazil custom series 2 release form Low Dunk vs AF-1 Pack Release Date - SBD
Read More

Opći prikaz i opis rada sustava.

Soba se do određenog vremena prije dolaska gosta održava na "vrlo ekonomičnoj" temperaturi, kad softver hotelskog poslovanja šalje obavijest sustavu Int. soba da se određena soba prebaci na "ekonomičnu temperaturu", koja se održava uvijek kad je soba izdana, a gost nije u njoj.

Giftofvision - Sneakers search engine | Air Jordan 11 Retro High OG 'University Blue' — Ietp
Read More

Sustav se sastoji od podstanica sa odgovarajućom opremom u svakoj pojedinoj sobi te softvera koji upravlja čitavim sustavom i izvršava se pod operativnim sustavom Windows (podržane su sve verzije od Windows 95 do danas). Na zahtjev ugrađuje se i sustav sa izdvojenim signalnim panelom koji sadrži informacije o alarmima i statusima pojedinih soba. Također, on preuzima ulogu PC-a ako je isti u kvaru ili isključen. 

jordan release date | 7 of the Sweetest 'Oreo' Sneakers Ever - Sb-roscoff
Read More

Centralni modul sustava inteligentnih soba je računalni program. Njime ovlašteni operater može mijenjati postavke cijelog sustava i pratiti njegov rad. Izvršava se na kompatibilnom računalu pod operativnim sustavom Windows(podržane sve verzije od Windows 7 do danas). Program je bez instalacije, što znači da je lako prenosiv te su prikaz na ekranu i većina konfiguracije pripremljeni od strane proizvođača.

Mysneakers | Kids Air Jordan — Ietp
Read More