Search
Close this search box.

Od 1974. godine

Adria Electronic

Najveći proizvođač pametnih soba u regiji

Povijest TVRTKE

Tvrtka Adria Electronic d.o.o. uspješno posluje od 1974. godine kada ju je osnovao Vladimir Budislavić, današnji direktor.

Od osnutka se bavi sustavima automatizacije, a fokus je tijekom vremena usmjerila na sustave u hotelijerskom sektoru. Pametna soba ADRIA prepoznatljiv je znak i proizvod tvrtke Adria Electronic koji je
de facto postao standard u hotelijerstvu u Hrvatskoj, ali i u regiji.

Fokus tvrtke

Premda je fokusirana na hotelijerstvo i svoj brend ADRIA, tvrtka Adria Electronic na tržištu sudjeluje na raznim projektima u kojima se zahtijevaju specifična znanja i iskustva u procesima automatizacije, nadzora i upravljanja sustavima. Tako su za potrebe raznih projekata razvijeni različiti vlastiti sustavi za nadzor potrošnje električne energije, utroška vode ili kvalitete zraka u privatnim, poslovnim i javnim zgradama, lukama, marinama i drugim objektima i prostorima.

Snaga tvrtke

Snaga tvrtke Adria Electronic su dugogodišnje iskustvo, stalno usavršavanje, ulaganje u razvoj, vlastita proizvodnja, široka mreža partnera i suradnika, velika instalirana baza, povjerenje klijenata, prepoznatljiv i pouzdan proizvod.

Adria-electronic-vlastita-proizvodnja

Siemens partnerstvo

Adria Electronic dugogodišnji je partner za isporuku opreme velikom svjetskom proizvođaču Siemens.

Trendovi

Adria Electronic konstantno ulaže u razvoj svojih sustava i prati zahtjeve tržišta.
IP povezivanje, mobilno upravljanje, IoT, bežična komunikacija, virtualizacije, cloud rješenja, integracije s drugim sustavima i drugi svakodnevni izazovi, dio su konstantnog razvojnog plana usavršavanja i dopunjavanja.

Adria-electronic---trendovi

Adria Electronic na tržištu

Adria Electronic dugogodišnji je isporučitelj svoje opreme za velike domaće i svjetske hotelske lance kao što su Hilton, Kempinski, Sheraton, Radisson, Rixos, Accor, Lifeclass, Valamar, Maistra… Najveći i najluksuzniji hoteli poput Grand Park Hotela Rovinj, Grand Brioni Hotela Pula, Hotela Kempinski Adriatic Istra, Hilton Costabella Resorta & Spa Rijeka, svoje su povjerenje ukazali tvrtki Adria Electronic. Neki od tih hotela kao što su Valamar Girandella i Bellevue Resort Rabac  sa svojih 814 soba predstavljaju impozantne reference naše tvrtke.

Poslovna orijentacija

Adria Electronic svoje poslovanje širi na svjetska tržišta putem svojih poslovnih partnera pa svoje instalacije i reference ima u 12 zemalja. 

Adria-Electronic--poslovna-orijentacija

Zahvaljujemo na interesu

Naše stručno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije. Molimo ostavite potrebne podatke kako bismo Vas kontaktirali.