Search
Close this search box.

ADRIA

Kontrola pristupa

Online kontrola pristupa za goste i zaposlenike. Vrhunska sigurnost i pouzdanost.
Otvaranje vrata karticama, narukvicama, privjescima, mobitelima…

Online sustav

Svaki događaj na bilo kojim vratima automatski se evidentira u sistemu.

Adria-electronic-Pametna-soba-ADRIA-kontrola pristupa (hotel Excelsior)

Sigurnost i pouzdanost

Sigurnost gostiju i imovine na prvom je mjestu. Vrhunska tehnologija i zaštita pružaju sigurnost, a kvaliteta proizvoda pouzdanost. Pravovremeno alarmiranje svih događaja, pogotovo onih neovlaštenih, daje potpunu kontrolu i nadzor u pogledu pristupa svim lokacijama unutar objekta.

Širok izbor medija pristupa

Čitači koji služe za kontrolu pristupa mogu čitati podatke s raznih medija kao što su kartice, narukvice, privjesci, mobiteli i slično, čime se pruža fleksibilnost za goste i zaposlenike.

Adria-Electronic-ADRIA-DIGITAL-KEY

ADRIA Digital key

ADRIA Digital Key omogućava otvaranje vrata mobilnim uređajem. Mobilna aplikacija za ulaz koristi digitalnu verziju kreirane kartice. Funkcija se može koristiti na dva načina:
kao samostalna aplikacija gdje se kartica pretvara u digitalni ključ putem QR koda ili kao dio veće aplikacije gdje ta druga aplikacija brine o isporuci i korištenju.

DoubleTree Hilton koristi ADRIA Digital key

DoubleTree Hilton hotel koristi ADRIA Digital key u sklopu svog Hilton CleanStay global programa. Pored potrebe da se gostu pruži što više komunikacijskih mogućnosti i mobilne interakcije s hotelom, u vremenu epidemioloških izazova korištenje mobilnog ključa postalo je dodatna vrijednost.

Adria-Electronic---suradnje

Kontrola pristupa u vanjskim lokacijama

Osim kontrole pristupa za gostinjske sobe i za sobe zaposlenika, u sustav je moguće integrirati i sve ostale pristupne točke objekta, kao što su parking, dvorane, igrališta i slično. 

Kontrola pristupa za tvrtke i javne ustanove

Kontrola pristupa pametne sobe ADRIA može  se koristiti i kao samostalni sustav u objektima u kojima je potreba samo kontrola pristupa. Za to se koriste jednostavniji čitači i jednostavniji kontroleri s nužnim funkcijama kontrole pristupa.

Adria-electronic---Pametna-soba-ADRIA---kontrola-pristupa
Adria Electronic - integracija s elektronskim bravama

Integracija s elektronskim bravama

ADRIA pametna soba ima razvijene razne načine povezivanja s elektronskim bravama u slučajevima kada hotel ima takav standard. Povezivanja su moguća na nivou sobe i na nivou servera.

Postoje elektronske brave koje mogu komunicirati s vanjskim čitačem kartica posredstvom IR (infracrvenih) modula na krilu vrata. U tom slučaju vanjski ADRIA čitač zadržava primarnu ulogu kontrole pristupa.

Zahvaljujemo na interesu

Naše stručno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije. Molimo ostavite potrebne podatke kako bismo Vas kontaktirali.