behind the sauce

ADRIA

upravljanje rasvjetom

Rasvjeta je postala dio dizajna svakog hotela. To je zapravo umjetnost.

Od klasičnog do umjetničkog

ADRIA pametna soba može upravljati svim vrstama regulacije rasvjete – od klasičnog paljenja i gašenja tipkalima, preko dimanja, do predefiniranih scena na dodir.

Predefinirane scene

Hotel sam odabire scene dobrodošlice, kao i sve druge scene koje se uključuju tipkama na panelu za rasvjetu. Svaka tipka ima svoj grafički znak, sliku rasvjetnog tijela ili prostora. Master tipka omogućava gašenje svih rasvjetnih tijela s jednog ili više mjesta.

Rasvjeta u zajedničkim prostorima

Pored upravljanja na nivou sobe, posebna se pažnja posvećuje rasvjeti u zajedničkim prostorima. Zahtjevi su visoki u pogledu dizajna, ali i uštede energije. Rasvjeta u restoranima, dvoranama, bazenima, hodnicima i drugim prostorima mora imati mogućnost upravljanja s jednostavnim i preglednim sučeljem.

Mobilno upravljanje rasvjetom

Za potrebe upravljanja hotelskom sobom putem mobitela, razvijena je vlastita Adria Electronic aplikacija koja je dostupna za Android i iOS korisnike. Aplikacija je važeća za vrijeme trajanja boravka gosta, a aktivira se jednostavnim skeniranjem QR koda dobivenog na recepciji prilikom check-ina ili ručnim unosom koda dobivenog e-mailom.

Adria-Electronic-upravljanje-rasvjetom

"DALI" protokol

Većina zahtjevnijih projekata upravljanja rasvjetom, u kojima je dizajn interijera važan, koristi DALI protokol. ADRIA ima svoje vlastite DALI upravljačke jedinice kojima može udovoljiti najvišim zahtjevima u pogledu upravljanja rasvjetom.

Zahvaljujemo na interesu

Naše stručno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije. Molimo ostavite potrebne podatke kako bismo Vas kontaktirali.