Search
Close this search box.

behind the sauce

ADRIA

upravljanje rasvjetom

Rasvjeta je postala dio dizajna svakog hotela. To je zapravo umjetnost.

Od klasičnog do umjetničkog

ADRIA pametna soba može upravljati svim vrstama regulacije rasvjete – od klasičnog paljenja i gašenja tipkalima, preko dimanja, do predefiniranih scena na dodir.

Predefinirane scene

Hotel sam odabire scene dobrodošlice, kao i sve druge scene koje se uključuju tipkama na panelu za rasvjetu. Svaka tipka ima svoj grafički znak, sliku rasvjetnog tijela ili prostora. Master tipka omogućava gašenje svih rasvjetnih tijela s jednog ili više mjesta.

Rasvjeta u zajedničkim prostorima

Pored upravljanja na nivou sobe, posebna se pažnja posvećuje rasvjeti u zajedničkim prostorima. Zahtjevi su visoki u pogledu dizajna, ali i uštede energije. Rasvjeta u restoranima, dvoranama, bazenima, hodnicima i drugim prostorima mora imati mogućnost upravljanja s jednostavnim i preglednim sučeljem.

Mobilno upravljanje rasvjetom

Za potrebe upravljanja hotelskom sobom putem mobitela, razvijena je vlastita Adria Electronic aplikacija koja je dostupna za Android i iOS korisnike. Aplikacija je važeća za vrijeme trajanja boravka gosta, a aktivira se jednostavnim skeniranjem QR koda dobivenog na recepciji prilikom check-ina ili ručnim unosom koda dobivenog e-mailom.

Adria-Electronic-upravljanje-rasvjetom

"DALI" protokol

Većina zahtjevnijih projekata upravljanja rasvjetom, u kojima je dizajn interijera važan, koristi DALI protokol. ADRIA ima svoje vlastite DALI upravljačke jedinice kojima može udovoljiti najvišim zahtjevima u pogledu upravljanja rasvjetom.

Zahvaljujemo na interesu

Naše stručno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije. Molimo ostavite potrebne podatke kako bismo Vas kontaktirali.