Search
Close this search box.

ADRIA

upravljanje TEMPERATUROM

Kvalitetno upravljanje temperaturom omogućuje komfor za gosta, a ujedno štedi energiju hotela.

Pametan termostat

Sobni termostat omogućava jednostavno rukovanje za gosta. Ima funkciju konzole za komunikaciju gosta s osobljem hotela te konzole za komunikaciju osoblja sa sustavom. Ujedno služi i kao upravljačka jedninica tehničkom osoblju.

https://adria-electronic.hr/wp-content/uploads/2023/07/60_Linija-staklo-Termostat_Adria-oprema-Termostat-Staklo - upravljanje temperaturom
Adria-electronic-Pametna-soba-ADRIA-Linija-metal (Palace Elisabeth, Hvar)

Ugodan boravak za gosta

I prije nego gost dođe u sobu, ona je kontrolirano podešena na zadanu temperaturu. Kada je gost u sobi, omogućeno mu je dodatno ugađanje i podešavanje. Kada gost izađe iz sobe, sustav se prilagođava štedljivom modu, uz održavanje temperature.

Dodatna upravljanja

Osim klime, upravlja se i podnim grijanjem i radijatorima u kupaonici, damperima svježeg zraka, sušačima ručnika. Sustav je u tom smislu vrlo fleksibilan; parametrima se podešava algoritam kako bi postigao najoptimalnije vođenje.

Tri razine održavanja temperature

1. ECONOMIC: soba nije iznajmljena
2. PRE-COMFORT: soba je iznajmljena, gost nije u sobi
3. COMFORT: gost je u sobi

Integracija sa svim sustavima za klimatizaciju

ADRIA sobni kontroler može se priključiti na razne vrste klimatizacijskih sustava te na razne proizvođače. Upravljanje se vrši i direktno na nivou sobe i na nivou servera.

Pojedinačno i grupno upravljanje

Namještanje postavki je centralizirano, a može se skupno slati svim sobama, grupi soba ili pojedinačnoj sobi. Ovo je vrlo važno u predsezonskim ili postsezonskim danima kada su temperaturne razlike u pojednim dijelovima zgrade različite. Također se time može dodatno upravljati energijom ako se klimatizacija soba uskladi s planiranom popunjenošću soba. 

Adria-electronic - Pametna-soba-ADRIA - zajednički prostori

Zajednički prostori

Hodnici, foajei, prezentacijske dvorane – sve je kontrolirano iz istog centralnog softwarea.
Javni prostori odvajaju se u zasebne grupe te se parametri programiraju zasebno.
U određenim vremenskim intervalima se prozori hodnika mogu otvarati radi provjetravanja.

Mobilno upravljanje temperaturom

Za potrebe upravljanja hotelskom sobom putem mobitela, razvijena je vlastita aplikacija koja je dostupna za Android i iOS korisnike. Aplikacija je važeća za vrijeme trajanja boravka gosta, a aktivira se jednostavnim skeniranjem QR koda dobivenog na recepciji prilikom check-ina ili ručnim unosom koda dobivenog mailom.

Zahvaljujemo na interesu

Naše stručno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije. Molimo ostavite potrebne podatke kako bismo Vas kontaktirali.