Search
Close this search box.

ADRIA

Nadzor

Pregled kartica, temperature te svih statusa i informacija iz soba i drugih prostora,
zajedno s alarmima, dostupni su u realnom vremenu na središnjem recepcijskom računalu.

Pregled svih kartica i korisnika

Izdavanje kartica za ulaz u sobu jedna je od prvih aktivnosti prilikom dolaska gosta u hotel. Online sustav omogućuje u realnom vremenu svaku promjenu kao što su poništavanje kartice ili izmjena datuma boravka. S jednog mjesta može se kontrolirati svaka izdana kartica i njene vrijednosti.

Statusi

Na središnjem recepcijskom računalu mogu se nadzirati statusi vezani uz vrata, prozore, čišćenje, temperaturu (HVAC) i sigurnost.
Neki od statusa su: vrata, brava, baterija, prozor, svjetlo dobrodošlice, kartice osoblja, status čistoće, housekeeping status, MUR, DND, postavljena temperatura sobe, mjerena temperatura sobe, brzina ventilatora, VRV klima, kupaonski radijator, alarm temperature, ispad mrežnog napona, problem s DC LED linijom, blokirana tastatura, podno grijanje u sobi, podno grijanje u kupaonici, status kartica, sef, minibar, poplava, temperatura kontrolera…

alarmi

Određeni statusi soba zbog svoje se važnosti mogu prikazati kao alarmi i biti posebno istaknuti i označeni. Tipičan primjer alarma je “neovlašteni pristup” ili “poplava u kupaonici”. Alarmi imaju svoje vrijednosti, kao što je kritično, srednje važno ili samo informacija. Mogu biti tihi i zvučni, imati različit zvučni signal te oznaku jesu li potvrđeni, tj. provjereni ili nisu.

temperatura

Osim upravljanja temperaturom u sobi koja je na raspolaganju gostu, hotel upravlja i ima na raspolaganju informacije o temperaturama svih soba i grupa soba, ako su grupe kreirane. Tako se primjerice s jednog mjesta može isključiti grijanje u sobnoj kupaonici, u sobi, u grupi soba ili u svim sobama. Može se promijeniti raspon mogućnosti mijenjanja temperature za gosta u sobi, grupi soba ili svim sobama. Pored svih opcija, moguće je dobiti i iscrpno izvješće o trendovima temperatura po određenim razdobljima.

log datoteka

Povijest svih informacija o alarmima, statusima i događajima dostupna je u log datoteci.

Adria-electronic--Pametna-hotelska-soba-ADRIA-hotel-Maslina

Sigurnost i pouzdanost

Sigurnost gostiju i imovine na prvom je mjestu. Vrhunska tehnologija i zaštita pružaju sigurnost, a kvaliteta proizvoda pouzdanost. Pravovremeno alarmiranje svih događaja, pogotovo onih neovlaštenih, daje potpunu kontrolu i nadzor u pogledu pristupa svim lokacijama unutar objekta.

Zahvaljujemo na interesu

Naše stručno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije. Molimo ostavite potrebne podatke kako bismo Vas kontaktirali.