Search
Close this search box.

ADRIA

Linija METAL

Izvanredan izbor od modernog do tradicionalnog. Idealno rješenje za hotele koji žele simbiozu vlastite baštinske priče i tehnologije.

Za one koji žele biti posebni

Adria Electronic prilagodila je svoju proizvodnu liniju zahtjevima klijenata i surađuje s mnogim proizvođačima metalnih kućišta. Elektroničke komponente ADRIA sustava i metalno kućište postaju tako jedan proizvod na zadovoljstvo investitora. Time se zadržava tražena tehnologija i standard koji pruža Adria Electronic, a  omogućava se unikatnost u izboru dizajna vanjskog izgleda upravljačkog sklopovlja.

Od imitacije staroga zlata do futurističkih modernih oblika

Širok izbor dizajna metalnih kućišta zadovoljit će zahtjeve svakog dizajnera interijera. Od imitacije starinskoga stila za hotele s dobrom baštinskom pričom, do futurističkih oblika za one koji žele neku svoju vlastitu posebnost.

Širok izbor svjetskih proizvođača

Pametna soba ADRIA ostvarila je do sada suradnju s mnogim svjetskim proizvođačima metalne galanterije kao što su Meljac, PLH i Rhombus.

Zahvaljujemo na interesu

Naše stručno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije. Molimo ostavite potrebne podatke kako bismo Vas kontaktirali.