Search
Close this search box.

ADRIA

linija staklo

Elegantni stakleni paneli s upravljanjem na dodir.
Vlastita poizvodnja koja pruža najbolji omjer uloženog i dobivenog.

STAKLENI PANELI ADRIA 

Linija koja dolazi iz vlastite proizvodnje i kao takva pruža investitoru najbolji omjer cijene i performansi. Klijentu se pruža velika mogućnost izbora u pogledu funkcionalnosti i dizajna.

https://adria-electronic.hr/wp-content/uploads/2023/07/60_Linija-staklo-Termostat_Adria-oprema-Termostat-Staklo - upravljanje temperaturom

Elegancija dodira

U vremenu kada su pametni telefoni navikli ljude na upravljanje dodirom, stakleni paneli nameću se kao logički slijed standarda.

Između plastike i metala

Staklena linija proizvoda ADRIA može se smjestiti u područje zahtjeva klijenata koji traže nešto između plastičnih i metalnih proizvoda. Zlatna sredina koja pruža dovoljno u pogledu zadovoljavanja dizajnerskih zahtjeva, a ujedno se uklapa u investicijske okvire.

Adria electronic- Linija staklo

Personalizirano grafičko sučelje

Klijent sam može odabrati grafičke simbole kojima će se označiti pojedine funkcije na upravljačkim panelima. Pored standardnih crnih i bijelih, moguće je odabrati i druge boje stakla koje će se uklopiti u dizajn interijera.

Moguće je kombinirati proizvode iz različitih proizvodnih linija – STAKLO, METAL i PLEXI, te se tako prilagoditi zahtjevima dizajna interijera.

Zahvaljujemo na interesu

Naše stručno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije. Molimo ostavite potrebne podatke kako bismo Vas kontaktirali.