Search
Close this search box.

ADRIA

reference

On line kontrola pristupa za goste i zaposlenike. Vrhunska sigurnost i pouzdanost.
Otvaranje vrata karticama, narukvicama, privjescima, mobitelima…

900 objekata i 90.000 smještajnih jedinica u 12 zemalja.

Lista referenci može se pogledati ovdje

hilton.jpg
radisson.jpg
maistra-logo.jpg
Adriatic luxury hotels
royal-logo
lifeclass-logo
jadran-logo

HILTON COSTABELLA BEACH RESORT & SPA

Hiltonov najnoviji ekskluzivni resort smješten je između šarmantne Opatije i dinamične Rijeke te okružen planinskim vrhuncima i tirkizno plavim morem. Osim toga, hotel se može pohvaliti jednom od najpoželjnijih lokacija tik uz more, kao i privatnom plažom u duljini od 200 metara i vlastitim sidrištima. U resortu je smješten i prvi Eforea spa & health club u Hrvatskoj, u kojem gosti na površini od 3700 kvadratnih metara mogu uživati u vrhunskim sadržajima poput finskih sauna, hidrotermalnih bazena i slane sobe s himalajskom soli.

U hotelskoj su ponudi ukupno 132 sobe i 62 vile i apartmana, od vrhunski uređenih dvokrevetnih soba do trosobnih dvoetažnih apartmana. Sve sobe i apartmani imaju pogled na more te su opremljeni Adria Electronic sustavom pametnih hotelskih soba ADRIA.

hilton-costabella

KEMPINSKI HOTEL ADRIATIC, ISTRA

Kempinski Hotel Adriatic, prestižni hrvatski golf i spa resort s pet zvjezdica, smješten je nadomak mora u ruralnom okruženju sjeverozapadne Istre, nedaleko od Umaga. Okružen slikovitim maslinicima i vinogradima, ovaj djelić raja uživa u prekrasnom pogledu na Jadransko more i nudi izuzetnu udobnost i privatnost. Vrhunski smještaj uključuje 186 luksuznih soba i apartmana opremljenih Adria Electronic sustavom pametnih hotelskih soba ADRIA.

MASLINA RESORT, HVAR

Maslina Resort je boutique resort s pet zvjezdica koji se smjestio u istoimenom zaljevu, okružen maslinicima, kaskadnim vinogradima i borovom šumom. Filozofija resorta temelji se na promišljenom luksuzu, a odražava se ne samo na usluzi već i na arhitekturi koja je usklađena s prirodom. Posebna je pozornost posvećena wellnessu gdje gosti mogu uživati u nizu usluga i tretmana. U cijelom hotelu primijenjeno je Adria DALI suvremeno upravljanje rasvjetom.
Gostima su na raspolaganju 50 soba i tri vile, sve opremljene Adria Electronic sustavom pametnih hotelskih soba ADRIA.

COLLECTION MAREA SUITES, POREČ

Valamar Collection Marea Suites prvi je Valamarov hotel s pet zvjezdica u Poreču te prvi hotel te kategorije u istoj destinaciji. 
Marea Suites bazira se na iskoraku u kvaliteti i usluzi, počevši već od jednog od najreprezentativnijih Valamarovih lobija, preko usluge recepcije koja više izgleda kao ritual nego običan chek-in, pa sve do prostranih soba, u koje je ugrađen Adria Electronic sustav pametnih hotelskih soba ADRIA.

GRAND PARK HOTEL, ROVINJ

Grand Park Hotel Rovinj kategorizacije 5 zvjezdica dio je Maistra Collection brenda koji objedinjuje hotele najviše kategorije. Na ovom projektu angažirani su ponajbolji domaći i svjetski arhitekti i dizajneri. Jedinstvena lokacija i specifična konfiguracija terena nadahnuli su kaskadni tip gradnje i realizaciju desetak tisuća kvadrata zelenog krova pa je hotel vizualno vrlo atraktivan i gotovo stopljen s okolnim zelenilom.

Na šest etaža, ukupnog kapaciteta 500 gostiju, raspoređene su 193 sobe i 16 suiteva opremljenih Adria Electronic sustavom pametnih hotelskih soba ADRIA.

Grand Park Hotel Rovinj - Adriaelectronic

HOTEL IKADOR, IKA

Ika pokraj Opatije mjesto je jednog od najluksuznijih hrvatskih boutique hotela s pet zvjezdica, Ikador.
Hotel obuhvaća osam luksuznih soba i šest ekskluzivnih suiteova, u kojima sveukupno može primiti 42 osobe. Veličina najmanje sobe iznosi 50 kvadrata s terasom, dok se suiteovi pružaju na 80 kvadrata s terasom. Već i prije otvorenja, Ikador je postao član vodeće hotelske asocijacije luksuznih hotela, The Leading Hotels of the World, čemu je zasigurno pridonio i prvi ekskluzivni Riva Lounge u Hrvatskoj.
Riječ je o četvrtom Riva Lounge baru na svijetu, nakon onih u Monte Carlu, Veneciji i na Mikonosu, što Opatiju stavlja u red najprestižnijih i najekskluzivnijih svjetskih destinacija. Hotel se ističe i najluksuznijim predsjedničkim apartmanom veličine čak 280 kvadrata.
U sve je sobe ugrađen Adria Electronic sustav pametnih hotelskih soba ADRIA.

BELLEVUE I GIRANDELLA, RABAC

Bellevue ResortGirandella Resort, objekti s četiri plus i pet zvjezdica, pozicionirali su Rabac u vodeću odmorišnu destinaciju visoke kategorije.
Valamar Girandella Resort nudi vrhunski smještaj u moderno uređenim sobama i suiteovima, a premium su suiteovi opremljeni i opuštajućim whirlpoolom. 
Jedinstveni Family Life Bellevue Resort smješten je iznad očaravajućih rabačkih plaža s biserno bijelim oblutcima. S atraktivnih bazena i s terasa ukusno uređenih restorana i barova pruža zadivljujući panoramski pogled na more i kvarnerske otoke.

Kako bi poboljšala energetska efikasnost, sigurnost i kvaliteta usluge, u 649 smještajnih jedinica instaliran je Adria Electronic sustav pametnih hotelskih soba ADRIA.

HOTEL LONE, ROVINJ

Smješten u hladu stoljetnih borova, hotel Lone nudi raskošne elegantne sobe s pogledom na mirnu uvalu udaljenu samo nekoliko minuta hoda od stare gradske jezgre Rovinja. 

Kako bi se gostima omogućio potpuni komfor, a vlasnicima poboljšana energetska efikasnost, sigurnost i kvaliteta usluge, luksuzno opremljene 248 sobe upravljane su Adria Electronic sustavom pametnih hotelskih soba ADRIA.

Adria-Electronic_Palace-Elizabeth-Hvar

Palace Elisabeth, Hvar

Palace Elisabeth prvi je hvarski hotel s pet zvjezdica. Izgrađen je u rezidencijalnom kompleksu Kneževe palače na glavnom gradskom trgu, najvećem u Dalmaciji. Ima ukupno 45 luksuznih soba i apartmana, uređenih u carskome starinskom stilu. Ovaj vrlo zahtjevan vrhunski dizajnerski projekt opremljen je Adria Electronic sustavom pametnih hotelskih soba ADRIA.

Zahvaljujemo na interesu

Naše stručno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije. Molimo ostavite potrebne podatke kako bismo Vas kontaktirali.